Martie

De la 1 la 10 Martie. Al doilea decan al Peștilor. Planetă tutelară: Jupiter. Reuşite tardive, sprijin in momente critice. Neprevedere.

Cu Jupiter planetă tutelară a zilei de naștere, se va îndoi in bine indicațiile de mai sus. Viaţă iubitoare şi familiară, sobrietate, bunăvoinţă. Cu Venus, căsătorie timpurie. Cu Saturn, tendinţă spre neîncredere, invidie, gust de ştiinţe, dragoste senzuală. Tinerețe penibilă şi frămantată. Cu Soarele, prietenii utile, încredere. Cu Luna, descurajări, anxietate, depresii. Cu Marte, certuri, accese de furie, gelozie, risipă. Cu Mercur, aptitudini comerciale, tendinţe spre vieti ascunse, aparente false.

De la 11 la 20 Martie. Al treilea decan al Peștilor. Planetă tutelară: Marte. Existenţă turbure, originală, făcută din orgoliu și indolenţă. Cu Jupiter planetă a zilei de naștere, va împiedica judecată sănătoasă și va spori o ambiție nefastă, plină de amor propriu incapabil şi zadarnic.

Reuşită puţin probabilă la cele două sexe. Cu Venus, va fi şi mai rău. Va accentua desfraul, infidelitatea perseverentă, o predispoziție la maladiile sexuale. Cu Saturn, se va mări autoritarismul, un feroce arivism la care va găsi totuși sprijin de energic şi relatii puternice. Cu Soarele, se vor armoniza oarecum indicatiile de mai sus, adaugand generozitate, spirit cavaleresc, devotament. Cu Luna, indolenta va creste, de asemenea nepăsarea. Marte va da justefe ochiului, independenţă, pasiuni violente, atractie pentru arme si sporturi, ca şi pentru industriile metalurgice. Mercur pune la îndoială spiritul lui materialist, ipoerit, gata să tragă profit de pe urma celor inferiori.

De la 21 la 30 Martie. Primul decan al Berbecului. Planet tutelară: Marte.

Anul astrologic incepe la 21 Martie. Cei născuţi sub acest semn vor avea vitalitate, energie, încapatanare, nerabdare, temeritate. Cu Jupiter, planeta zilei de nastere, va accentua sănătatea, vaspori veselia, incredere în sine, vointă imperioasă, activitatea. Cu Venus, se adaugă sentimente pătimașe și oarecum romantioase, aventuri, vanitate. Cu Saturn, o încetineală a inteligentei și tendinta către taciturn. Cu Soarele, onestitate şi dragoste de pace, energie și dispoziții fericite. Cu Luna, originalitate si imaginaţie. Cu Marte, îndrăzneală și minie. Cu Mercur, fler şi elocinta.