Februarie

De la 30 lanuarie la 8 Februarie. Al doilea decan al Varsatorului. Planeta tutelara: Mercur Generalități: caracter simpatic, inteligenţă frumoasă, bun simt.

Cu Jupiter ca planeta tutelara a zilei: exagerare a orgoliului, dificultăți pentru studii serioase, judecăți eronate. Cu Venus: sanse de castig prin arte frumoase, teatru sau cantat. Intelegere familiara. Cu Saturn: fidelitate, speranțe de reuşită în întreprinderi si asociatii. Cu soarele: putere si viclenie. Cu Luna: imaginatie bogata reușită în afaceri hazardoase. Cu Marte: îndrăzneală, lipsa de prevedere, ura superiorilor si totusi un gust pentru o cariera in miltarie. Cu Mercur: influenţă dublă, viață onestă, fără excese nici in bine, nici in rau, sanatate buna, casatorie buna si simpla, relatii cu cei din jur agreabile.

De la 9 la 18 Februarie. Al doilea decan al Vărsătorului. Planetă tutelară: Luna. Imaginație exagerată aducătoare de decepții. Lipsă de inițiativă. Impresionabilitate. Cu Jupiter planetă tutelară a zilei de nastere, modificări in bine. Aduce noroc, prosperitate, sănătate, prietenii sigure, mulţumire socială, în dragoste, financiară. Cu Venus va spori indolenţa, neprevederea, neșansă în dragoste pentru femei. Cu Saturn: femeile vor fi dezordonate, bărbaţii senzuali. Cu Soarele: sporul de încredere în sine. Cu Luna: exasperarea notei de fantastic. Cu Marte: instincte rele. Cu Mercur: egoism, ipocrizie.

De la 19 la 28 sau 29 Februarie. Primul decan al Peștilor. Planetă tutelară: Saturn.

Nelinistiti, cuprinsi de frica, dusmani în umbra, nenorociri de tot felul, sfarsit tragic, reputatie deplorabilă. Cu Jupiter, planeta tutelara a zilei de naștere: orgoliu, neincredere, dificili, casatorii rele, temperament dur, stapanit, incapatanat. Risc de boli de ficat, piept şi spate. Cu Venus, legaturi ascunse, romantice, gusturi desfranate, boli genitale, lipsa de copii. Cu Saturn: tragicul destinului se va dubla. Au totul de temut: ura, calomnia, ruina, moarte rea, profesiune obscură și penibilă, casatorie rea. In rezumat viata foarte framantata. Cu Soarele, o indoire a nesansei revirimente subite, energie pentru lupta, austeritate indemnand la religie și filozofie. Cu Luna: viata ratacitoare, sanse de batranete la tara. Cu Marte: maniere aspre, incapatanare, slabiciune pentru alcool, lipsa de atractie pentru familie, legaturi pasionale dar scurte. Cu Mercur: bunul simt ii va modera, vor avea initiativa, usurinta de vorba, prieteni şi oarecare reuşite.