Aprilie

De la 31 Martie la 9 Aprilie. Al doilea decan al Berbecului. Planetă tutelară: Soarele. Cine spune Soare, spune noblete, conştiinţă, reuşită, stimă.

Dacă planeta zilei de naştere e Jupiter, ai: bunăvoinţă, fermitate, gust, iar pentru femei exprimarea liberă. Cu Venus: farmecele şi bunătatea ei şi gustul artistic. Cu Saturn, se dubleaza influenţa inițială. Cu Luna, încercări datorită, tendinţei de lenevie.

Cu Marte, îndrăzneală, irascibilitate, vanitate, dar şi activitate, inteligenţă, care aduc bogăţie. Cu Mercur, elocinţă, iubiri perverse, idei foarte liberale.

De la 10 la 19 Aprilie. Al treilea decan al Berbecului.

Planetă tutelară: Venus. Venus anunta frumuseţe, farmec, modestie, satisfactii morale.

Cu Jupiter, planetă a zilei de nastere, căsătorie bogata, protecții bogate, dar cerință la femei. Cu Saturn perversitate, neputință și ură. Cu Soarele, atribute binefacatoare. Cu Luna dezechilibru. Cu Mercur, repulsiune pentru dragoste şi familie, gust de rău şi frică de moarte.

De la 20 la 30 Aprilie. Primul decan al Taurului. Planeta tutelară: Mercur. Taurul înseamnă eficacitate, perseverentă, inteligenţă, spirit dominator. Cu Venus planetă a zilei de nastere, aventuri, riscuri de abandon şi sărăcie. Cu Jupiter stăpinire de sine si spirit dominator. Cu Saturn, munca incordată si amenintari de dificultăţi. Cu Soarele, perspective exceptional de favorabile. Cu Luna, instabilitate. Cu Marte, rasturnari de situaţii in rău. Cu Mercur, aptitudini diferite si sentimente nerationale.